Πως να έρθετε

Πως να έρθετε 2018-03-06T12:56:25+00:00

Πως να έρθετε στην Αμμουδάρα

ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΔΡΟΜΙΟ

Όταν βγείτε από το αεροδρόμιο βγείτε στον αυτοκινητόδρομο με προορισμό τα Χανιά. Στην εθνική οδό βγείτε στη τέταρτη έξοδο που θα συναντήσετε στα δεξιά σας, μετά οδηγείστε περίπου 500 μέτρα και στην πρώτα φανάρια που θα συναντήσατε στρίψτε αριστερά και κάτω από τη γέφυρα, μετά από 400 μέτρα στο δεύτερο φανάρι δεξιά θα έχετε φτάσει στην Αμμουδάρα, θα δείτε το σούπερ μάρκετ Carrefour και μετά από αυτό ένα πρατήριο υγρών καύσιμων της Shell μετά από αυτό στρίψτε στο τρίτο δρόμο δεξιά και θα έχτε φτάσει στην οδό Βάγια.

Από το αεροδρόμιο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λεωφορείο για να έρθετε στην Αμμουδάρα, το εισιτήριο κοστίζει περίπου 1,10 ευρώ και η στάση είναι ακριβώς μπροστά στην οδό Βαγιάς.

ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Μόλις βγείτε από το λιμάνι θα κάνετε δεξιά και θα συνεχίσετε να οδηγείτε μέχρι να συναντήσετε το Παγκρήτιο Στάδιο Ποδοσφαίρου, όταν τον συνάντησε, στρίψτε δεξιά και ακολουθήστε τον πρώτο δρόμο δεξιά, στα φανάρια κάντε πάλι δεξιά, θα έχετε φτάσει στην Αμμουδάρα, θα δείτε το σούπερ μάρκετ Carrefour και μετά από αυτό ένα πρατήριο υγρών καύσιμων της Shell μετά από αυτό στρίψτε στο τρίτο δρόμο δεξιά και θα έχτε φτάσει στην οδό Βάγιας.

Book direct and get 5% discount!
Best rate guaranteed!

Book Now