Το Ξενοδοχείο

Το Ξενοδοχείο 2018-03-06T12:52:17+00:00

Το Ξενοδοχείο

Όταν αποφασίσαμε να κτίσουμε τo Hotel Georgia, δεν μπορούσαμε παρά να έχουμε κατά νου και να φανταστούμε το είδος του ξενοδοχείου που εμείς, ως επισκέπτες, θα απολαμβάναμε σαν ένα φιλικό σπίτι όπου θα περνούσαμε τις διακοπές μας.

Όντας μια οικογένεια που έχει μεγαλώσει και γαλουχηθεί με την κλασική έννοια της Κρητικής φιλοξενίας, έχουμε πάντα ως προτεραιότητα αυτό που ικανοποιεί τους ανθρώπους περισσότερο με την γνησία και ανεπιτήδευτη έννοια της φιλοξενίας όπως την είχαμε μάθει πάππου προς πάππου. Ως εκ τούτου, το ξενοδοχείο Γεωργία, έχει κατασκευαστεί για να προσφέρει ένα μέρος όπου οι επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες- φίλοι θα έρθουν για να ξαναβρεθούν ανάμεσα σε φίλους σε ένα περιβάλλον οικείο που όλοι ξέρουν το όνομα τους.

Το απέραντο Κρητικό Πέλαγος με τα παραδείσια νερά, ο απέραντος ελληνικός ουρανός, το καταπράσινο περιβάλλον και η φιλοξενία των ντόπιων θα γεμίσουν αναμφισβήτητα τις αγαπημένες σας διακοπές, ενώ το ξενοδοχείο μας θα στεγάσει σίγουρα το… Ελληνικό σας Όνειρο!

Αποτελεί τον ιδανικότερο προορισμό για τις διακοπές σας στο μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα, είτε είστε μια οικογένεια που επιθυμεί να περάσει λίγο ποιοτικό χρόνο, είτε ένα υπέροχο ζευγάρι που ψάχνει για μερικές ρομαντικές στιγμές ή μια ομάδα φίλων που σχεδιάζουν να κάνουν τις διακοπές τους μια αξέχαστη εμπειρία.

Το ξενοδοχείο Georgia στο Ηράκλειο. Βρίσκεται σε ιδανική θέση από όπου μπορείτε να κάνετε εκδρομές σε όλη την Κρήτη και να εξερευνήσετε τις μοναδικές τοποθεσίες του νησιού μας.


Book direct and get 5% discount!
Best rate guaranteed!

Book Now