Εκδρομές

Εκδρομές 2018-03-16T10:15:34+00:00

Εξερευνήστε το άγνωστο ΚΑΙ την ΚΡΗΤΗ που κόβει την ανάσα.

Καθώς βρίσκεται στην περιοχή της Αμμουδάρας μπορείτε να περιηγηθείτε σε προορισμούς που δεν μπορείτε να βρείτε σε τουριστικούς οδηγούς της Κρήτης.

1. Στα νότια του Ρεθύμνου θα συναντήσετε ένα πραγματικό έργο τέχνης της φύσης, την παραλία του Αγίου Παύλου, μια υπέροχη αμμώδης παραλία που βρίσκεται ανάμεσα σε τρεις μεγάλους βράχους.

2. Στις πλαγιές του Ψηλορείτη θα συναντήσετε το σπήλαιο Σφεντόνη, ένα από τα πιο συναρπαστικά σπήλαια στην Ελλάδα με ένα καταπληκτικό διάκοσμο σταλακτιτών στο εσωτερικό του.

3. Στον παλιό δρόμο για το Ρέθυμνο, μετά από το διάσημο χωριό Δροσιά υπάρχει το μοναστήρι του Βοσακου.

4. Στα νότια της πόλης των Χανίων, το Θερισιανό φαράγγι ξεκινάει και ο δρόμος κατεβαίνει μέχρι τον ποταμό.

5. Μεταξύ του δρόμου του Αγίου Νικολάου και της Ιεράπετρας, ένα πραγματικό θαύμα της φύσης θα σας αφήσει άφωνους, το φαράγγι Χα. Ένα πραγματικό γεωλογικό μουσείο.

6. Κοντά στο φαράγγι της Σαμαριάς βρίσκεται το φαράγγι της Αράδαινας που έχει 100 μέτρα βάθος.

7. Πολύ κοντά στην πανέμορφη λίμνη Κουρνά και στη θέση της αρχαίας Λάππας θα συναντήσετε την Αργυρούπολη, όπου μπορείτε να απολαύσετε την Κρητική φύση.
8. Νότια του Ηρακλείου θα συναντήσετε το φαράγγι της Τρυπητής, ένα τεράστιο βραχώδες τείχος που μοιάζει αδιαπέραστο με τοιχώματα που φαίνονται σα να είναι κομμένα από μαχαίρι.

9. Πολύ κοντά στην πόλη του Ρεθύμνου βρίσκεται το περίφημο μοναστήρι του Αρκαδίου, ένα ιστορικό μέρος με υπέροχα χρώματα μέσα και έξω από το μοναστήρι.

10. Στην κορυφή του Ψηλορείτη θα συναντήσετε το οροπέδιο της Νίδας. Είναι το μεγαλύτερο και ομορφότερο της Κρήτης. Μέχρι τα 1400 μέτρα μπορείτε να απολαύσετε τις συνεχώς καλυμμένες από χιόνι κορυφές

Book direct and get 5% discount!
Best rate guaranteed!

Book Now