preloader

STANDARD ΔΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

Αν ψάχνετε για στάνταρ δίκλινα δωμάτια στο Ηράκλειο τότε κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο Georgia δώστε στην διαμονή σας το ''χρώμα'' της κρητικής φιλοξενίας. Μοντέρνο και άνετο το κάθε δωμάτιο είναι φροντισμένο με ιδιαίτερη αισθητική σε γήινα χρώματα.

 • Δορυφορική TV, κανάλι Video
 • Απευθείας τηλεφωνική γραμμή
 • Internet Wi-Fi (χωρίς χρέωση)
 • Σεσουάρ
 • Υπηρεσία δωματίου
 • Καθημερινή υπηρεσία καθαριότητας
 • Χρηματοκιβώτιο στο δωμάτιο (κατόπιν συνεννόησης)
 • Μini bar
 • Σετ τσαγιού-καφε με βραστήρα
 • Lap-top με έξτρα χρέωση
 • Ρυθμιζόμενο αυτόνομο A/C

ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ Ε4

1. Αγία Τριάδα-Καθολικό
2. Φαράγγι Αγίας Ειρήνης
3. Παλαιόχωρα-Σούγια
4. Εθνικός Δρυμός Σαμαριάς
5. Γαύδος
6. Ντουλιανά-Γαβαλοχώρι
7. Στην Κορυφή του Γκίγκιλου
8. Αγία Ρουμέλη-Άγιος Ιωάννης
9. Φαράγγι Πολυρρηνίας
10. Σάσαλος-Μάκρωνας
11. Κασταμονίτσα-Σελάκανο
12. Σελάκανο-Βασιλική
13. Βασιλική-Παπαγιαννάδες
14. Παπαγιαννάδες-Κάτω Ζάκρος
15. Ακόλυτα-Ζαρός
16. Νίδα-Ζαρός
17. Ζαρός-Ασίτες
18. Άνω Ασίτες-Αρχάνες
19. Αρχάνες-Μονή Αγκαράθου
20. Μονή Αγκαράθου-Κασταμονίτσα
21. Καλλικράτης-Αργυρούπολη
22. Αργυρούπολη-Αγκουσελιανά
23. Αγκουσελιανά-Σπήλι
24. Σπήλι-Γερακάρι
25. Γερακάρι-Άπλυτρα
26. Αρμένοι-Αρκάδι
27. Άπλυτρα-Οροπέδιο Νίδας
28. Φραγκοκάστελλο-Κάτω Ροδάκινο
29. Ροδάκινο-Άγιος Κωνσταντίνος
30. Άγιος Κωνσταντίνος-Αρμένοι
31. Αρκάδι-Γαράζο
32. Γαράζο-Ανώγεια
33. Ανώγεια-Νίδα
34. Νίδα-Ζαρός

ΦΑΡΑΓΓΙΑ

1. Φαράγγι Σαμαριάς
2. Φαράγγι Ίμπρου Σφακίων
3. Φαράγγι Αγίας Ειρήνης Σφακίων
4. Φαράγγι Αράδαινας Σφακίων
5. Φαράγγι Ελυγιά
6. Φαράγγι Τρυπητής
7. Φαράγγι Δίκταμου
8. Φαράγγι Θερίσσου (Ελευθέριου Βενιζέλου)
9. Φαράγγι Χαλασέ (Σάσσαλου)
10. Φαράγγι Πρασσέ
11. Φαράγγι Καβή ή Ίλιγγα
12. Φαράγγι Ασφέντου
13. Φαράγγι Καλλικράτη
14. Φαράγγι Καθολικού
15. Κουρταλιώτικο φαράγγι
16. Φαράγγι Κοτσυφού
17. Φαράγγι Πατσού
18. Πρασσανό φαράγγι
19. Αρκαδιώτικο Φαράγγι
20. Φαράγγι Αγίου Αντωνίου
21. Φαράγγι Αγίου Νικολάου Ζαρού
22. Φαράγγι Αστρακιανό
23. Φαράγγι Αστριτσίου
24. Φαράγγι Καλού Χωριού
25. Φαράγγι Κνωσσανό
26. Φαράγγι Κουναβιανό
27. Φαράγγι του Χαυγά
28. Φαράγγι του Μυλωνά
29. Φαράγγι της Σαρακίνας
30. Φαράγγι του Μέσονα
31. Φαράγγι του Χα
32. Φαράγγι Αμπέλου
33. Φαράγγι Ρόζας
34. Φαράγγι της Σπηλιώτισσας
35. Φαράγγι Κάτω Αστρακών
36. Φαράγγι του Μαριδακίου

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η κρητική διατροφή δεν είναι απλώς πιάτα παραταγμένα στο τραπέζι, κρύβει μέσα της μια φιλοσοφία ζωής, αναφέρεται στο τρόπο ζωής των Κρητικών, όπου το φαγητό περικλείει ολόκληρο πολιτισμό.

Η κρητική διατροφή είναι μια διατροφή υγιεινή και γευστική, με συνταγές που φτάνουν στις μέρες μας από τα βάθη των αιώνων αλλά και με σύγχρονες δημιουργικές παρεμβάσεις, φτιαγμένες πάντα όμως με υψηλής ποιότητας αγνά προϊόντα της ευλογημένης κρητικής γης. Οι τυχεροί που θα επισκεφτούν τους τόπους εστίασης, είτε πρόκειται για μοντέρνα σύγχρονα εστιατόρια στις πόλεις, είτε για μικρές ταβέρνες και καφενεία στην περιφέρεια, θα βιώσουν ανεπανάληπτες εμπειρίες, θα γίνουν κοινωνοί του «ευ ζην» των κατοίκων του νησιού.

Οι κάτοικοι αυτού του φιλόξενου τόπου, στο πέρασμα των χρόνων, έμαθαν να τιμούν τους επισκέπτες τους με την φιλοξενία που γι' αυτούς δεν είναι απλά μια συνήθεια, αλλά προσφορά.

Σ' αυτό το πλαίσιο της ιερής προσφοράς της φιλοξενίας αναπτύχθηκαν και οι πανάρχαιες διατροφικές συνήθειες των Κρητικών με ότι απλόχερα προσφέρει η κρητική γη: λάδι, στάρι, κρασί, μέλι, χόρτα και αρωματικά φυτά γίνονται η βάση για την κρητική κουζίνα, που τα τελευταία χρόνια μακρόχρονες επιστημονικές έρευνες αποδεικνύουν τις υγιεινές της ιδιότητες και τη διατροφική της αξία.

Σε όλες τις περιοχές της Κρήτης, όχι μόνο στις τουριστικά αναπτυγμένες, αλλά και στα χωριά της ενδοχώρας υπάρχουν σήμερα εξαιρετικές ευκαιρίες για τον επισκέπτη να απολαύσει τόσο την υπέροχη κρητική κουζίνα, που προσφέρεται σε πάρα πολλές ταβέρνες και παραδοσιακούς χώρους.

Τόπος πλούσιος σε εικόνες, γεύσεις και μυρωδιές, η 'Κρήτη διαθέτει εξαιρετικά τοπικά προϊόντα, χρησιμοποιώντας τα θαυμάσια υλικά της κρητικής φύσης και διατηρώντας τις παραδοσιακές συνταγές και μεθόδους στην παραγωγή τους.

Όπου, λοιπόν, κι αν βρεθείτε, ακόμα και στο πιο ορεινό χωριό της Κρήτης, να είστε προετοιμασμένοι ότι κάποιος θα βρεθεί να σας κεράσει, ακόμα και στο απομονωμένο καφενείο. Μην πείτε όχι στην εμπειρία να γευθείτε κρασί ή ρακή μαζί με θεϊκά τυριά και χειροποίητο ψωμί, ολόφρεσκα σαλατικά ή και κάποιο μαγειρευτό που θα σας προσφέρει με χαρά η νοικοκυρά. Το σίγουρο είναι ότι οι γεύσεις αυτές θα σας κάνουν να θέλετε να ξανάρθετε στο νησί το συντομότερο!

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

1. Κυδωνία
2. Φρούριο Φιρκά
3. Φαλάσαρνα
4. Τάρρα
5. Γαύδος
6. Πολυρρηνία
7. Έλυρος
8. Λισός
9. Απτέρα
10. Στύλος, θέση Αζοϊρές
11. Υρτακίνα
12. Κάστρο Γραμβούσας
13. Φρούριο Φραγκοκάστελλου
14. Θολωτός Τάφος Στύλου
15. Θολωτός Τάφος Φυλακής
16. Θολωτός Τάφος Μάλεμε
17. Πρωτομινωϊκός Τάφος Νέων Ρουμάτων
18. Μινωϊκή Έπαυλη Νεροκούρου
19. Ελεύθερνα
20. Υστερομινωϊκό νεκροταφείο Αρμένων
21. Μοναστηράκι
22. Λάππα
23. Σύβριτος
24. Αξός
25. Αποδούλου
26. Σταυρωμένο
27. Ιδαίον Άντρον
28. Μικρό Βαλανείο
29. Κνωσός
30. Φαιστός
31. Ανάκτορο Φαιστού
32. Γόρτυνα
33. Μάλια
34. Τύλισος
35. Αμνισός
36. Αρχάνες
37. Νεκρόπολη στο Φουρνί Αρχανών
38. Βασιλική Έπαυλη Αγίας Τριάδας
39. Μινωϊκή Έπαυλη των Κρίνων
40. Μινωϊκή Έπαυλη Βαθυπέτρου
41. Ναός Ασκληπιού στο Λεβήνα
42. Ζάκρος
43. Σπιναλόγκα
44. Γουρνιά
45. Βασιλική Ιεράπετρας
46. Κουφονήσι Λασιθίου
47. Ρωμαϊκή Έπαυλη Μακρύ Γιαλού
48. Μινωϊκή Έπαυλη Μακρύ Γιαλού
49. Φρούριο Καζάρμας
50. Ναός Άρη Αφροδίτης Λενικών
51. Ανεμόμυλοι Σελί Αμπέλου - Οροπέδιο Λασιθίου
52. Παλαίκαστρο
53. Λατώ
54. Πετράς
55. Ελλειψοειδής Οικία Χαμεζίου
56. Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Λιθίνων
57. Γέφυρα Κρυοποτάμου στο Μύρτο
58. Κρήνες Κριτσάς
59. Κοινοτική Κρήνη Χουμεριάκου
60. Μινωική πόλη Κομμός

ΑΜΜΟΥΔΑΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Διακοπές στην Αμμουδάρα

Η παραλία Αμμουδάρα είναι μια τεράστια παραλία που ξεκινάει 1km δυτικά από το κέντρο του Ηρακλείου και φτάνει ως τις εκβολές του Αλμυρού ποταμού, 7km δυτικότερα. Η Αμμουδάρα αποτελεί πλέον ένα προάστιο του Ηρακλείου, το οποίο έχει αναπτυχθεί τουριστικά κυρίως λόγω της τεράστιας παραλίας.

Η παραλία της Αμμουδάρας, όπως δείχνει και το όνομα της, είναι μια μεγάλη αμμουδιά με λεπτή καφετιά άμμο. Είναι τόσο μεγάλη που υπάρχουν επιλογές για όλους, από αυτούς που θέλουν πολύ κόσμο έως αυτούς που δεν θέλουν καθόλου.

Κατά μήκος της ακτής υπάρχουν οργανωμένες πλαζ, με ξαπλώστρες, ομπρέλες, beach bars, ναυαγοσώστη, ντουζιέρες, αποδυτήρια, θαλάσσια αθλήματα και ότι μπορείτε να φανταστείτε. Στις εκβολές του Αλμυρού ποταμού υπάρχει ο όμιλος windsurfing του Ηρακλείου. Το βράδυ, το κέντρο της παραλίας (6km δυτικά του Ηρακλείου) σφύζει από ζωή, καθώς στη περιοχή υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές για διασκέδαση.

Περάστε αξέχαστες διακοπές στην Αμμουδάρα στο ξενοδοχείο Georgia!

EXPLORE HERAKLION

...

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

Tο εξαιρετικά όμορφο και ενδιαφέρον ανάγλυφο της ξηράς συνεχίζει και κάτω από τη σημερινή στάθμη της θάλασσας με φαράγγια, βράχους, κάθετους τοίχους, λιβάδια, σπηλιές και ναυάγια που περιμένουν κρυμμένα κάτω από την επιφάνεια.

Τα πλούσια νερά του Ατλαντικού, που τροφοδοτούν τη Μεσόγειο, χάνουν μεγάλο μέρος από τα θρεπτικά συστατικά τους και εξατμίζονται μέχρι να φθάσουν εδώ. Ως αποτέλεσμα έχουμε μία ολιγοτροφική, με υψηλή αλατότητα, θάλασσα. Αυτό σημαίνει μικρότερους πληθυσμούς ειδών, δεν επηρεάζει όμως τη βιοποικιλότητα και προσφέρει εξαιρετικά διαυγή νερά με ορατότητα πολύ καλύτερη από παγκοσμίου φήμης καταδυτικούς προορισμούς.

Η μορφολογία και η σχετικά μικρή επιφάνεια της Μεσογείου καθιστούν πρακτικά απούσες για τους δύτες τις παλίρροιες και τα συνεπακόλουθα αυτών δυνατά ρεύματα, προσφέροντας ιδανικές συνθήκες για ευχάριστες καταδυτικές εμπειρίες. Ακόμα, η θερμοκρασία είναι υψηλή χειμώνα- καλοκαίρι με μία μέση τιμή γύρω στους 20 βαθμούς Κελσίου.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Δεν είναι εύκολο να βρεις ποδηλατικό προορισμό σαν την πολυπρόσωπη Κρήτη: δροσερά καλοκαίρια να ροβολήσεις κατά την θάλασσα, ήπιοι χειμώνες να φορέσεις αδιάβροχο και να κρυφτείς στην ομίχλη, εκρηκτική άνοιξη με βουνοπλαγιές αρωματισμένες από τους ανθισμένους θάμνους να ξεφαντώνει το μελίσσι, πολύχρωμο φθινόπωρο με πρωτοβρόχια για να ανακαλύψεις ξεχασμένα ρόδια.

Ατέλειωτοι χωματόδρομοι για να είναι οι καλλιεργημένοι λόφοι επισκέψιμοι, ασφάλτινοι δρόμοι χαμηλής κυκλοφορίας ενώνουν τα χωριά της ενδοχώρας, εκατοντάδες φαράγγια καταλήγουν σε κρυμμένες αμμουδιές που σε περιμένουν, το καφενείο στην πλατεία κάτω από τον πλάτανο για ομελέτα, τα καζάνια που αποστάζουν την πολύτιμη τσικουδιά για να κεραστεί ο περαστικός και να αναντρανίσει, να καταλάβει ότι πέρα από τον βιοπορισμό του Τουρισμού η φιλόξενη Κρήτη εξακολουθεί να υπάρχει και σε καλοδέχεται με χαμόγελο κατανόησης.

OFF ROAD JEEP SAFARI

Μια από τις πιο συναρπαστικές περιπέτειες στην Κρήτη να εξερευνήσετε το νησί σε μια off-road όχημα.

Η περιοδεία Jeep Safari σας προσφέρει το καλύτερο από τα καλύτερα: οχήματα τζιπ με ανοιχτή οροφή για ανεμπόδιστη θέα στις κοιλάδες, βουνά και άλλα μοναδικά μέρη του νησιού.

Θα σας μεταφέρει στα δύσκολα να τα βρούμε μέρη- και μακριά από τα πλήθη για την εντυπωσιακή θέα και τον ενθουσιασμό του ταξιδιού εκτός δρόμου στα μοναδικά τοπία της Κρήτης όλα σε μια μέρα.

WINDSERFING

Windsurfing στην Κρήτη

Ιδανικοί άνεμοι, θάλασσες και εκπαιδευτές περιμένουν όλους εσάς που επιθυμείτε να κάνετε windsurfing στην Κρήτη - ένα από τα καλύτερα μέρη για εκμάθηση και προπόνηση σε αυτό το συναρπαστικό θαλάσσιο σπορ.

Μαθήματα και ενοικίαση εξοπλισμού είναι διαθέσιμα για κάθε επίπεδο, από αρχάριους έως και προχωρημένους. Θα έχετε πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας παροχές, με ιστιοσανίδες τελευταίας τεχνολογίας και μαθήματα από εξειδικευμένους προπονητές.

Καλωσήλθατε λοιπόν στον παράδεισο του windsurfing - καλωσήλθατε στην Κρήτη

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ

Πεζοπορία στην Κρήτη

Υπέροχες διαδρομές διαμορφώθηκαν μέσα στο χρόνο από το κλίμα και τη βιογραφία του νησιού ενώ πολλά είναι και τα διατηρημένα αρχαία μονοπάτια: ακολουθούν τα φυσικά μονοπατια στα βουνά, περνάνε μέσα από χωριά, μοναστήρια και ρέματα.

Ανεπανάληπτη γίνεται η εμπειρία της πεζοπορίας, ειδικά την άνοιξη όπου το Κρητικο τοπίο μετατρέπεται σε μια πανδαισία χρωμάτων από τα αγριολούλουδα και τα φρύγανα.

ΜΠΑΡ

Το μπαρ του ξενοδοχείου είναι το ιδανικό μέρος για χαλάρωση, όπου μπορείτε να απολαύσετε ποτά, κοκτέιλ και gourmet snacks από το νόστιμο καθημερινό μενού του ξενοδοχείου, η οποία συνοδεύεται με μουσική από εξωτικούς και κοσμοπολίτικους προορισμούς.

Υπάρχει ένα πλήρως εξοπλισμένο μπαρ, όπου μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας ποτό, το παραδοσιακή σπιτική τσικουδιά, ούζο και τα πανέμορφα κοκτέιλ τα οποία συνοδεύονται από τοπικούς μεζέδες που περιμένουν για να σας δελεάσουν.

Στο μπαρ του κύρους μπράντι, επιλεγμένα κρασιά, μία μεγάλη ποικιλία από ποτά και νόστιμα ορεκτικά, προσφέρουν έναν χαλαρό τόνο.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Εστιατόριο Mama Georgia

Το πιο καλοκαιρινό εστιατόριο στην Κρήτη

ΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΙΠΝΟ:
Mama Georgia είναι ο θησαυρός του ξενοδοχείου μας...... εμπνευσμένος απο την γιαγιά και συνεχίζεται απο την mama Γεωργία παντρέυοντας με περίσια μαεστρία τα κρητικά βότανα με το ελαιόλαδο.......

Στον κήπο, το λευκό της κομψότητας συναντά το πράσινο του κήπου, ενώ οι minimal επιλογές συνεχίζονται και στην όμορφη σάλα όπου οι γήινες πινελιές συμπληρώνουν ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής. Η ατμόσφαιρα πιο ανάλαφρη το μεσημέρι, γίνεται ιδιαίτερα ρομαντική τα βράδια κάτω από τα αστέρια.

Η κουζίνα του Mama Georgia είναι δημιουργική: ελληνικές και κρητικές γεύσεις απογειώνονται μέσα από θαυμάσιες συνταγές και εξαιρετικές πρώτες ύλες. Κι επειδή από ένα εστιατόριο στην Κρήτη, δεν μπορούν να λείπουν οι νοστιμιές της θάλασσας, το mama Georgia φημίζεται και για το ολόφρεσκο ψάρι και τα θαλασσινά του.

Οι γευστικές απολαύσεις συνεχίζονται και στο επιδόρπιο, όπου η Σεφ ζαχαροπλαστικής επιμελείται γλυκούς πειρασμούς όπως σουφλέ σοκολάτας με, πανακότα με σάλτσα από φρέσκιες φράουλες ή μους αμυγδαλωτού συνδυασμένη με παραδοσιακό ραβανί.

Επίσης, για όσους προσέχουν ιδιαίτερα τη διατροφή και τη σιλουέτα τους υπάρχουν προϊόντα χαμηλών λιπαρών αλλά και φρέσκοι χυμοί και smoothies.

ΦΑΓΗΤΟ & ΠΟΤΟ

Η κρητική κουζίνα θεωρείται παγκοσμίως μία από τις πιο υγιεινές. Τα τοπικά προϊόντα είναι ασύγκριτα όσον αφορά τη γεύση, τη φρεσκάδα και την αυθεντικότητά τους, που μπορείτε σίγουρα να απολαύσετε σε κάθε προϊόν που θα δοκιμάσετε. Όντας ένα μέρος ιδιαίτερης γεωμορφολογίας, με τους απόκρημνους λόφους και το ήπιο κλίμα, η Κρήτη έχει αναπτύξει μια γνωστή παράδοση προσφέροντας απίστευτα προϊόντα από το εύφορο και ευλογημένο χώμα της. Ψάρια, χόρτα και βότανα, λαχανικά, φρούτα, δημητριακά, ξηροί καρποί, όσπρια, κρέας και ―φυσικά― μέλι, τσίπουρο και κρασί είναι ό, τι κάνει το νησί αγαπητό σε όλο τον κόσμο.

Ωστόσο, το ελαιόλαδο είναι αυτό που πραγματικά χαρακτηρίζει απόλυτα την Κρήτη ως έναν ευλογημένο τόπο. Περίπου τριάντα εκατομμύρια ελαιόδεντρα παράγουν αυτό το διεθνώς αναγνωρισμένο και βραβευμένο ελιξίριο! Οι έμπειροι ντόπιοι θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε από τα δεκάδες δώρα της φύσης, ενώ θα σας δώσουν την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις υπέροχες γεύσεις της Κρήτης, που συνδυάζει σήμερα την παράδοση με το νεωτερισμό, με αποτέλεσμα μερικά από τα πιο γευστικά και υγιεινά φαγητά που έχετε δοκιμάσει ποτέ!

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Όταν αποφασίσαμε να κτίσουμε τo Hotel Georgia, δεν μπορούσαμε παρά να έχουμε κατά νου και να φανταστούμε το είδος του ξενοδοχείου που εμείς, ως επισκέπτες, θα απολαμβάναμε σαν ένα φιλικό σπίτι όπου θα περνούσαμε τις διακοπές μας.

Όντας μια οικογένεια που έχει μεγαλώσει και γαλουχηθεί με την κλασική έννοια της Κρητικής φιλοξενίας, έχουμε πάντα ως προτεραιότητα αυτό που ικανοποιεί τους ανθρώπους περισσότερο με την γνησία και ανεπιτήδευτη έννοια της φιλοξενίας όπως την είχαμε μάθει πάππου προς πάππου. Ως εκ τούτου, το ξενοδοχείο Γεωργία, έχει κατασκευαστεί για να προσφέρει ένα μέρος όπου οι επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες- φίλοι θα έρθουν για να ξαναβρεθούν ανάμεσα σε φίλους σε ένα περιβάλλον οικείο που όλοι ξέρουν το όνομα τους.

Το απέραντο Κρητικό Πέλαγος με τα παραδείσια νερά, ο απέραντος ελληνικός ουρανός, το καταπράσινο περιβάλλον και η φιλοξενία των ντόπιων θα γεμίσουν αναμφισβήτητα τις αγαπημένες σας διακοπές, ενώ το ξενοδοχείο μας θα στεγάσει σίγουρα το... Ελληνικό σας Όνειρο!

Αποτελεί τον ιδανικότερο προορισμό για τις διακοπές σας στο μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα, είτε είστε μια οικογένεια που επιθυμεί να περάσει λίγο ποιοτικό χρόνο, είτε ένα υπέροχο ζευγάρι που ψάχνει για μερικές ρομαντικές στιγμές ή μια ομάδα φίλων που σχεδιάζουν να κάνουν τις διακοπές τους μια αξέχαστη εμπειρία.

Το ξενοδοχείο Georgia στο Ηράκλειο. Βρίσκεται σε ιδανική θέση από όπου μπορείτε να κάνετε εκδρομές σε όλη την Κρήτη και να εξερευνήσετε τις μοναδικές τοποθεσίες του νησιού μας.

ΜΠΑΡ ΠΙΣΙΝΑΣ

Σούπερ Coctails & Cool Μουσικές

Φρέσκοι χυμοί φρούτων και τα πιο δροσιστικά καλοκαιρινά κοκτέιλ υπό τον ήχο κεφάτης μουσικής, δίπλα στην πισίνα: βρίσκεστε στο Pool Bar του Hotel Georgia. Και για να σας ανοίξουμε την όρεξη ακόμη περισσότερο, ιδού μερικά από τα άπειρα κοκτέιλ που η Στέλλα μας μπορεί να σας ετοιμάσει για εσάς:

Perfect Love
Vodka, Parfait Amour, Lime, Lemon Juice

Cuba Libre
Rum, Cola, Lime

Strawberry Daquiri
Rum, Strawberry Liquor, Lemonade

Kamikazi
Vodka, Cointreau, Lemon Juice, Lemonade

Shady Lady
Tequila, Melon Liquor, Orange, Pineapple & Peach Juice

Captain Cook's
Whisky, Blue Curacao, Lemonade

Sex on the Beach
Vodka, Peach Schnapps, Orange juice, grenadine

Pina Colada
Rum, batita, malibou, ananas

ΠΙΣΙΝΑ-ΤΖΑΚΟΥΖΙ

Η εξωτερική πισίνα στο Hotel Georgia

Aπό ένα καλοκαιρινό ξενοδοχείο δε θα μπορούσε να λείπει η πισίνα, έτσι; Μια εξωτερική με γλυκό νερό, ιδανική για δροσερές βουτιές και κολύμπι. Ειδικά μηχανήματα εξασφαλίζουν να είναι τα νερά πεντακάθαρα κάθε μέρα. Αναπαυτικές ξαπλώστρες και σκιερές ομπρέλες - χωρίς χρέωση - θα σας φιλοξενήσουν για ξεκούραση και ηλιοθεραπεία. Το pool bar δίπλα ετοιμάζει δροσιστικά cocktails και ο ήλιος λάμπει. Επιτέλους καλοκαίρι! Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;

Το εξωτερικό jaccuzzi στο Hotel Georgia

Ακριβώς δίπλα από την πισίνα, η απόλαυση ενός Jacuzzi σας περιμένει. Χαλαρώστε και γιατί όχι, απολαύστε ένα cocktail. Είστε σε διακοπές!

ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΑΣΙΝΑ

Στο Hotel Georgia συνειδητοποιούμε τις επιπτώσεις που έχουν οι επιλογές μας στο περιβάλλον και στοχεύουμε στον περιορισμό τους. Με τη βοήθειά σας μπορούμε να συνεισφέρουμε στη δημιουργία ενός καθαρότερου και ασφαλέστερου περιβάλλοντος.

Ταυτόχρονα, στοχεύοντας στη μείωση του οικολογικού μας αποτυπώματος, έχουμε υιοθετήσει πρακτικές όπως μείωση κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, χρήση οικολογικών λαμπτήρων, ορθολογική χρήση νερού, προϊόντα καθαρισμού φιλικά προς το περιβάλλον και ανακύκλωση. Συγκεκριμένα, ανακυκλώνουμε κάθε τύπου μπαταρία, το αλουμίνιο, το γυαλί και το πλαστικό.

 • Εφαρμόζουμε κάθε ισχύουσα νομοθεσία και είμαστε έτοιμοι να ενσωματώσουμε όποια νέα πρακτική οφέλη το περιβάλλον.
 • Βοηθάμε στη διατήρηση των φυσικών πηγών ενέργειας, μέσα από την υπεύθυνη χρήσης ηλεκτρικού ρεύματος και νερού, φροντίζοντας ταυτόχρονα να παραμένουν οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας σε υψηλό επίπεδο.
 • Συνεργαζόμαστε με προμηθευτές που υιοθετούν πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον.
 • Φροντίζουμε οι δράσεις μας να έχουν διάρκεια, να ανανεώνονται και να επικοινωνούνται σε όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου.
 • Κάθε χειμώνα, με την ομάδα εθελοντών του ξενοδοχείου Γεωργία καθαρίζουμε και περιποιούμαστε τις παραλίες και τα μονοπάτια της περιοχής μας.

Παραδείγματα ενεργειών μας

Ανακυκλώνουμε χαρτί, πλαστικό, γυαλί, μαγειρικά έλαια, toner εκτυπωτών, λάμπες φθορίου, μπαταρίες.

Εξοικονομούμε ενέργεια:

 • Ελέγχοντας την κατανάλωση αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος σε εβδομαδιαία βάση
 • Χρησιμοποιώντας λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας
 • Εγκαθιστώντας σύστημα μαγνητών σε κάθε δωμάτιο για να μην λειτουργεί ο κλιματισμός και τα φώτα όταν δεν είναι κανείς στο δωμάτιο.
 • Αντικαθιστώντας πετσέτες, όταν αυτό ζητηθεί από τον πελάτη

Μειώνουμε την κατανάλωση νερού εγκαθιστώντας:

 • ειδικά καζανάκια στις τουαλέτες
 • μηχανισμούς αύξησης της πίεσης και μείωσης της ποσότητας της ροής του νερού σε κάθε βρύση.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1. Τι ώρα μπορώ να κάνω check-in και check-out;
Το check-in είναι στις 13.00 και το check-out είναι στις 12.00 το μεσημέρι.

2. Υπάρχει η δυνατότητα για early check-in και late check-out;
Ναι, βάση διαθεσιμότητας και κατόπιν έγκαιρης συνεννόησης με τη reception.

3. Τι ώρα έχει δρομολόγια από Πειραιά για Ηράκλειο;
Όλο το χρόνο σταθερά, πραγματοποιούνται αναχωρήσεις από Πειραιά για Ηράκλειο στις 21.00 και 21.30 το βράδυ. Για επιπλέον δρομολόγια, που είναι πιο πυκνά την καλοκαιρινή περίοδο, μπορείτε να ενημερωθείτε από το πρακτορείο σας.

5. Πόσο απέχει το ξενοδοχείο από το λιμάνι;
Το ξενοδοχείο Γεωργία απέχει μόλις 3 χλμ από το λιμάνι του Ηρακλείου. Περισσότερες πληροφορίες για τη θέση του ξενοδοχείου μπορείτε να πάρετε από την σελίδα ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ στο site μας.

6. Πού μπορώ να νοικιάσω αυτοκίνητο;
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη reception του ξενοδοχείου μας και να συνεννοηθείτε για το τι χρειάζεστε. Το νοικιασμένο αυτοκίνητο θα σας περιμένει στην είσοδο του ξενοδοχείου (η και στο αεροδρόμιο κατόπιν συνεννόησης).

7. Το ξενοδοχείο έχει ασανσέρ;
Το ξενοδοχείο Γεωργία διαθέτει ασανσέρ.

8. Έχουν όλα τα δωμάτια θέα στη θάλασσα;
Σχεδόν όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου μας έχουν υπέροχη θέα στη θάλασσα.

9. Δεν αντέχω τον έντονο θόρυβο. Θα έχω στο δωμάτιό μου την ησυχία που χρειάζομαι;
Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Τα δωμάτια και όλο το ξενοδοχείο έχει εξαιρετική μόνωση και η γύρω περιοχή δεν είναι ιδιαίτερα θορυβώδης. Επιπλέον, οι πόρτες και τα παράθυρα των δωματίων έχουν διπλά τζάμια για ακόμη καλύτερη ηχομόνωση.

10. Κάνει πολύ ζέστη; Τα δωμάτια έχουν A/C; Θα πρέπει να το έχουμε συνεχώς σε λειτουργία;
΄Oλα τα δωμάτιά μας διαθέτουν air conditioning. Εκτός όμως από την περίπτωση καύσωνα, που είναι μάλλον σπάνια, οπότε και θα χρειαστείτε το A/C, εδώ στην Κρήτη και στο ξενοδοχείο Γεωργία έχουμε ωραιότατο κλίμα. Αν αφήσετε την μπαλκονόπορτα στο δωμάτιό σας ανοικτή, θα έχετε, συνήθως, όση δροσιά χρειάζεστε.

11. Θέλουμε να έρθουμε με τα παιδιά μας. Θα βολευτούμε στο ξενοδοχείο σας;
Το ξενοδοχείο Γεωργία είναι ιδανικό για οικογενειακές διακοπές με παιδιά. Βρίσκεται μπροστά στην παραλία, με beach bar με προσεγμένα snack για την ώρα του κολατσιού, στο μενού του εστιατορίου μας θα βρείτε ποικιλία πιάτων, κατάλληλων για τα παιδιά, ενώ όλα τα δωμάτια έχουν ψυγειάκι όπου μπορείτε να συντηρείτε δροσερά τα βασικά απαραίτητα, όπως γάλα, νερό και φρούτα.

12. Ερχόμαστε με το παιδάκι μας. Χωράει 3ο κρεβάτι στο δίκλινο δωμάτιο;
Ναι, στα δίκλινα δωμάτια χωράει κρεβάτι για 1 παιδί.

13. Αν χρειαστώ κάτι να φάω πολύ αργά το βράδυ ή χρειάζομαι λίγο γάλα για το παιδί, τι υπάρχει διαθέσιμο;
Το Lobby bar μας είναι ανοικτό όλο το 24ωρο και προσφέρει μεταξύ άλλων τοστ, ροφήματα και χυμούς.

14. Δεν θέλω να κάνω μόνο ηλιοθεραπεία στις διακοπές μου. Τι άλλο μπορώ να κάνω στο ξενοδοχείο σας;
Μπορείτε να εκμεταλευτειτε τις οργανωμένες εκδρομές που υπάρχουν.